Baby Wallaby – mitä ihania tuotteita!

Baby Wallaby – mitä ihania tuotteita!

Kävimme Lapsimessuilla tutustumassa uusiin tuotemerkkeihin, joita ei ole vielä valikoimassamme. Olimme aiemmin jo saaneet toiveen, että voisimme ottaa valikoimiimme Baby Wallaby – tuotteita. Baby Wallaby on kotimainen perheyritys, jonka tarkoituksena on helpottaa vauva-arkea laadukkaiden tuotteiden avulla.

Ihastuimme erityisesti muutamaan tuotteeseen, joita otimme valikoimiimme. Toukkapussi on ihanaa materiaalia, merinovillaa. Pussi on tarkoitettu juuri pienelle, vastasyntyneelle vauvalle. Toukkapussi korvaa kapaloinnin. Pussi kiverretään rullalle, jolloin vauvan saa helposti asettumaan hyvin pussiin. Pieni pussi luo kohtumaisen tunteen pienelle, joka lisää pienen, vastasyntyneen vauvan turvallisuuden tunnetta ’’suuressa maailmassa.’’ Tiesitkö, että merinovilla on yksi parhaimmista materiaaleista vauvan ihoa vasten, kun vauva nukkuu? Tutkimusten mukaan merinovillassa nukkuvat vauvat nukkuvat rauhallisempia ja pidempiä unia sekä syövät hyvin. Merinovilla lämmittää ja sitoo itseensä kosteutta. Toukkapussi on kätevä ottaa myös mukaan esimerkiksi synnytyslaitokselle mukaan, jolloin sairaalan muovisessa sängyssä vauvan on mukava nukkua. Toukkapussi sopii hyvin myös vauvapesän kanssa yhdistelmänä ensimmäisinä kuukausina.

Toukkapussiin pääset tutustumaan klikkaamalla kuvaa.

Toinen kätevä keksintö, johon ihastuimme oli ensipeittosetti. Tiedäthän tunteen, kun olet yöllä syöttänyt vauvaa, jonka jälkeen vauva pitäisi saattaa takaisin omaan sänkyynsä, mutta sänky on jo viilentynyt? Tällöin vauva yleensä ei viihdy sängyssään ja vaatii takaisin äidin rinnalle, joka on lämmin. Tähän ongelmaan on keksitty ratkaisu – ensipeittosetti, jonka avulla voit siirtää nukkuvan vauvan paikasta toiseen. Vauva on aina lämpimässä, omassa ensipeittosetissään.

Peitto on pussimainen, jossa on nepit (ei sisällä nikkeliä) molemmin puolin reunoja. Näin esimerkiksi vauva voi olla setissä ja voit avata kätevästi nepit siihen asti, kunnes imettäminen onnistuu. Imettämisen lisäksi vauva voi nukkua ensimmäiset hetkensä esimerkiksi sohvalla tai lähellä vanhempia ensipeittosetissään. Materiaali on iholle miellyttävää puuvillasatiinia. Pussimaisuus luo vauvalle myös turvallisuuden tuntua. Peitto on myös kiinni nepeillä, jonka vuoksi peitto ei liiku turhaan esimerkiksi vauvan päältä pois. 

Ensipeittosettiin sisältyy peiton lisäksi valkoinen lakana. Ensipeittosettiin pääset tutustumaan klikkaamalla kuvaa.

Lapsimessuilla oli paljon erilaisia pisteitä, joista huomasimme Baby Wallabyn harmonisen pisteen lisäksi erityisesti Liberon vaipanvaihtopisteen, joka oli erityisen hieno ja paikkoja oli riittävästi, jolloin vaipanvaihtoon ei tarvinnut erikseen jonottaa. Vessoissa olisi voinut olla turhankin suuret jonot tapahtuman aikana, jolloin tämä tuli todella tarpeeseen. Toisena pisteenä oli Booky.fi, josta sai lastenkirjoja kahdella eurolla. Kirjoja oli laidasta laitaan, josta löytyi sopivia myös meidän pienokaiselle, kuten Franklin –kirjoja, jotka on luettu nyt jo monta kertaa läpi. Hienona lisänä isommille lapsille olivat varmasti poliisi- ja paloautot, joihin lapset saivat tutustua. Kävitkö sinä lapsimessuilla? Mitä mieltä olit messuista?

Keväisin terveisin, K. & L. 

Ps. Baby Wallaby -tuotteiden materiaalit hivelivät sormiamme messujen jälkeenkin. Päädyimme ensipeittosetin ja toukkapussin lisäksi ottamaan valikoimaamme huppupyyhkeitä ja trikoopeittoja. 


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.