Laadukkaat Philips Avent –tuotteet Pienokaiselta

Laadukkaat Philips Avent –tuotteet Pienokaiselta

Ajankohtaisena asiana on ollut laajentaa tutteihin, tuttipulloihin ja niiden oheistarvikkeisiin. Maskottimme on käyttänyt aina Philips Avent –tuotteita, jonka vuoksi päätimme ottaa kyseisiä tuotteita valikoimiimme. Tuotteet ovat olleet miellyttäviä, toimivia ja innovoineet uusinta teknologiaa, kuten tuttipullojen virtaukset, jolloin ilmaa ei mene vauvan vatsaan. 

Tutit on laadukkaita, jolloin ne eivät sisällä BPA:ta. Tutit ovat hyvin hengittäviä, jolloin vauvan iho ei mene pilalle tutin vuoksi. Erityisesti maskottimme on tykännyt tuttirenkaasta, jonka avulla hän on voinut itse opetella laittamaan tuttia suuhun ja pois. Yötutti –malleissa on myös hohtava rengas, joka on ollut erityisesti meille, vanhemmille ihanteellinen. Yöllä maskotin tutin löytää nopeasti, jolloin maskotti ei välttämättä ehdi edes herätä. Hohtavan renkaan toiminta on huomioitava aktivoida illalla valossa, kuten yölampun loisteessa rengas aktivoituu hohtamaan yöllä. Tutteja on myös kätevä ottaa mukaan, koska tuteissa on jokaisessa erillinen suojakorkki, jolloin saan tutit laitettua käsilaukkuunikin. Tutkimuksen mukaan 9/10 vauvaa hyväksyi Avent –tutin.


Tuttien lisäksi Avent –tuotemerkiltä löytyy tuttipulloja, erityisesti Natural –tuttipulloja. Natural –tuttipullot on muotoiltu äidin nänninmuotoiseksi, jolloin siirtyminen rintaruokinnasta osittaiseen tai täyteen pulloruokintaan on helpompaa. Tuttipulloihin saa erilaisia pullotutteja eri virtauksin vauvan kehityksen mukaan. Itselläni oli ongelmia imettämisessä, koska maitoa ei yksinkertaisesti tullut. Maskotti oli nälkäinen, jonka vuoksi jouduin aikaisessa vaiheessa ottamaan imettämisen tueksi pullot. Natural –pullojen avulla pystyin sekä imettämään että pulloruokintaan.

Tuttipullosta siirtyminen on helppoa pienin askelin, jolloin siirryimmekin maskotin puolen vuoden juhlien jälkeen nokkamukiin, josta olemme nyt siirtymässä taaperomukiin, josta kerron kokemuksia myöhemmin. Tuttipulloja on monenlaisia, jonka vuoksi otan vastaan mielelläni ideoita eri merkeistä, joista on hyviä kokemuksia. Myös taaperomukin tapaisia ’’vanhemmille’’ lapsille soveltuvia tuotteita olen etsinyt.

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla, pääset tutustumaan koko Avent –valikoimaamme. Jos tarvitset muuta Avent -tuotetta, kysy asiakaspalvelu -chatissa, sähköpostitse tai puhelimella. 

Kirpein pakkasterveisin, K.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.