Tervetuloa Pienokaisen blogiin!

Tervetuloa Pienokaisen blogiin!

Tervetuloa lukemaan blogiamme, jossa kerromme Pienokaisesta, omasta maskotistamme ja elämästämme, johon yhdistyy yritys, maskotti, opintojen viimeistely ja parisuhde. Saimme maskottimme maaliskuussa 2016, jota ennen olimme käyneet läpi yleiset tulevien vanhempien pulmat kuten vaunujen, turvakaukalon ja pinnasängyn valinnan – eikä ne pulmat siihen loppuneet. Pienille ihmeillemme on tarjolla jos jonkin näköistä tavaraa ja tarviketta. Kaikkiin ongelmiin ei edes osaa etsiä apuvälinettä.

Joka tapauksessa vaunujen etsiminen oli yllättävän haastavaa. Emme tienneet millainen olisi meille sopiva ja millaisissa vaunuissa juuri meidän maskottimme haluaisi keinutella. Yleisen nettisurffailun jälkeen löysimme vahingon kautta vaunut, joissa oli vaunukoppa punottua koria. Jokin ahaa – elämys vaunujen kohdalla tuli ja tilasimme ne. Vaunut sisälsivät erillisen istuinosan, sadesuojan ja hoitolaukun. Suomen vastaavanlaisia lukiessani olin nähnyt, että jokainen tuote kuten sadesuoja ja hoitolaukku on ostettava erikseen. Jännityksellä jäimme odottamaan tulevaa lähetystä…

Lopulta päivä koitti, jolloin saimme lähetyksen ulkomailta. Vaunut olivat juuri sellaiset kuin olimme kuvitelleetkin. Sadesuoja oli muotoiltu juuri vaunukopan malliseksi ja istuinosakin oli myöhempää käyttöä varten. Kevään koittaessa pieni maskottimme pääsi vaunuilemaan useaan otteeseen. Jokaisella lenkkikerralla meidät pysäytettiin kerran, kahdesti ellei useampanakin kertana. Liiketalouden opiskelijoina olimme pohtineet jo aiemmin verkkokaupan perustamista, mutta ideaa myytävästä tuotteesta ei ollut. Tuumasta toimeen ryhdyimme selvittämään vaunujen maahantuontia ja verkkokaupan perustamista.

Tarkoituksenamme on ollut luoda selkeä ja erityisesti palveleva verkkokauppa. Tarjolla on vaunupaketteja, joissa tulee mukana hyvin paljon erilaisia tuotteita esimerkiksi sadesuojia, lämpöpusseja, hyttysverkkoja ja hoitolaukkuja. Jokainen merkki antaa erilaisia tuotteita valmiiksi, joten on hyvä tutustua niiden sisältöihin. Vaunupaketteja on valmiina varastossa, jolloin toimitus lähtee samana arkipäivänä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Osa vaunupaketeista on myös tilattavissa, jolloin toimitus aika on 4 viikkoa. Eri väri- ja mallivaihtoehtoja kannattaa myös kysyä, koska merkeillä on laajat valikoimat.

Palvelevalla verkkokaupalla tarkoitamme erityisesti verkkokaupan chat – toimintoa, jossa pyrimme olemaan online aina, kun on mahdollista pitää tietokonetta auki. Tällöin voimme tarjota henkilökohtaista palvelua ja vastauksia välittömästi. Olemme pyrkineet huomioimaan Suomen maantieteellisesti jokaiselta näkökulmalta, jonka vuoksi tilauksiin ei sisällytetä erillisiä maksu- tai toimitustapakustannuksia. Kotiinkuljetuksen saa myös maksutta, jos tilauksen arvo ylittää 200 euron. Varastomme yhteydessä pidämme myös pienmyymälää, jolloin tuotteita voi kokeilla ja sen saa välittömästi mukaansa.

Tervetuloa lukemaan tarinaamme! – K.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.