TOIMITUSEHDOT

Nämä sopimusehdot sisältävät Lastentarvike Pienokaisen-verkkopalvelun käyttöä koskevat ehdot.

YRITYS

Verkkokauppaa ylläpitää Lastentarvike Pienokainen, 65100 Vaasa, Y-tunnus 2764095-6. Kuluttajan ostaessa tuotteita verkkokaupasta, kuluttaja hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Verkkokaupan sisältö koskevat oikeudet kuuluvat palvelun tarjoajalle eli Lastentarvike Pienokaiselle. Verkkokaupan ylläpitäjällä on oikeus tehdä palveluun muutoksia, riippumatta ajankohdasta. Ylläpitäjällä on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai muilla tavoin asiakkaalle. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään. Kuluttaja sitoutuu aina tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Verkkokaupan asiakastiedot kerätään asiakasrekisteriin. Ylläpitäjä tallentaa asiakkaasta ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt tilauslomakkeeseen. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka. Lastentarvike Pienokainen ei luovuta näitä tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa. Tietoja luovutetaan ainoastaan tilauksen toimittavalle osapuolelle kuten Posti, Matkahuolto taikka DB Schenker. Kuluttaja sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Kuluttaja vastaa kaikista verkkokaupan käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista verkkokaupan käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Kuluttaja vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta verkkokaupan käytöstä aiheuttamastaan vahingosta verkkokaupan ylläpitäjälle, muille asiakkaille ja kolmansille osapuolille.

HINNAT JA TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Kaikki tuotteet ja hinnat löytyvät verkkosivuiltamme. Hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Arvonlisävero määräytyy kulloinkin voimassa olevan verokannan mukaan. Tilatut tuotteet toimitetaan Posti Group Oyj:n tai muun logistiikkayrityksen palveluja käyttäen kuluttajalle. Yli 50 euron tilauksista Lastentarvike Pienokainen ei peri toimitusmaksua. Alle 50 euron tilauksiin lisätään 5.00€ postitus/toimitusmaksu, jollei toisin mainita. 

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen täytyy olla TÄYSIN käyttämätön ja ehjä. Sovittaminen on hyväksyttävää, käyttäminen ei ole. Ulkokäyttö on ehdottomasti kielletty, erityisesti tekstiilien ja rattaiden kohdalla. Kuluttajan tulee kokeilla tuotteita sisätiloissa. Käytettyjä ja/tai likaisia tuotteita Lastentarvike Pienokainen ei ota vastaan. Palautettavassa tuotteessa tulee olla kaikki merkinnät paikallaan. Mikäli nämä merkinnät on irrotettu, tuote katsotaan käytetyksi ja tuotteen jälleenmyynti on mahdotonta. Tämän vuoksi tuotetta ei korvata kuluttajalle.

Kuluttajan tulee säilyttää ostokuitti tai laskukopio kaupan peruuttamista tai vaihtamista varten.

Tuotteita koskevat palautukset ovat maksullisia ja tästä aiheutuneesta kulusta vastaa kuluttaja. Mikäli tuote on viallinen, Lastentarvike Pienokainen tilittää kuluttajan antamalle pankkitilille palautuksesta aiheutuneen kustannuksen kuittia vastaan, kuitenkin maksimissaan hyvitys on 20 (kaksikymmentä) euroa. Kuluttajan tulee täyttää vaadittavat tiedot oikein ja tarkasti. Lastentarvike Pienokainen ei lähetä sellaisia tilauksia joissa on epäselvyyksiä vaadituissa tiedoissa.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on normaalisti n. 1–14 päivää. Lastentarvike Pienokainen ei kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat siitä riippumattomista syistä. Tällaisia syitä on esimerkiksi:

  • tuotannolliset syyt
  • muiden maiden pyhäpäivät
  • lakot

Kuluttajan tilaamat tuotteet pyritään lähettämään tälle mahdollisimman nopeasti (tavoiteaika on viikko).

JÄLKITOIMITUKSET

Mikäli jostakin syystä jokin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan tai se on jäänyt tilauksesta pois, otamme pikaisesti yhteyttä kuluttajaan. Tilauksesta pois jäänyt tuote/tuotteet lähetetään myöhemmin toimituskuluitta.

PALAUTUS

Tuotteita koskevat palautukset ovat maksullisia ja tästä aiheutuneesta kulusta vastaa kuluttaja. Mikäli tuote on viallinen, Lastentarvike Pienokainen tilittää kuluttajan antamalle pankkitilille palautuksesta aiheutuneen kustannuksen kuittia vastaan, kuitenkin hyvitys on enintään 20 (kaksikymmentä) euroa.

Posti/bussiennakoita Lastentarvike Pienokainen ei lunasta.

Palautukissa tuotteen/tuotteiden hinnat maksetaan kuluttajan antamalle tilille.

VAIHTO TOISEEN TUOTTEESEEN

Mikäli kuluttaja haluaa vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen, tulee tämän olla yhteydessä Lastentarvike Pienokaiseen. Yhteydenotot sähköpostiin info@pienokainen.fi.

TILAUKSEN ALARAJA

Tilattaessa Lastentarvike Pienokaisesta, kuluttajalla ei ole tilauksessa alarajaa. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Mikäli tilaus on alle 50 euroa, siihen lisätään 5.00 euron postitus/tomituslisä, jollei toisin ole mainittu.

LUNASTAMATTOMAT TILAUKSET

Lunastamatta jätetyistä tilauksista Lastentarvike Pienokainen perii tälle koituneet kulut korkoineen. Korko määräytyy korkolain mukaan. Tämä sen vuoksi, jotta kuluttaja ei tilaisi sellaisia tuotteita, joita hän ei syystä tai toisesta lunasta.

MAKSU

Maksamisessa vaihtoehtona ovat verkkomaksut tai Euroloanin (Mash) tarjoamat maksutavat.